Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 08 de Març del 2017

121,5 quilos de pólvora faran vibrar Torrent en les mascletaes de les Falles 2017

Pirotècnia Quiles SL i Fuegos Artificiales del Mediterráneo SL són els encarregats enguany de disparar les mascletaes en la localitat

Un total de 121,5 quilos de pólvora faran vibrar els carrers de Torrent en les mascletaes de les Falles de 2017. Enguany, estes exhibicions són a càrrec de Pirotècnia Quiles, SL i de Fuegos Artificiales del Mediterráneo, SL, les quals han preparat un vertader espectacle de so, colors i molta creativitat per a sorprendre els torrentins.


Cada dia, la intensitat i els quilos de pólvora augmentaran notablement i tots els presents podran gaudir a partir de les 14.30 hores de les mascletaes a la plaça del Bisbe Benlloch. Els dies 16 i 18 serà el torn de Pirotècnia Quiles, SL, amb 18,7 quilos i 30,93 quilos de pólvora cada dia respectivament. Els dies 17 i 19, l’encarregat de disparar-la serà Fuegos Artificiales del Mediterráneo, SL, que sorprendrà amb un total de 25,8 quilos per al primer dia i posarà el punt final a la festa fallera el dia 19 amb 46 quilos de pólvora. Les Falleres Majors de la ciutat, Carmen Sirvent i Paula Giménez, tindran enguany el plaer de donar l’orde al pirotècnic perquè comence a disparar.

 

 

Dos errors en un dia

 

El perfil del Facebook de Junta Local Fallera de Torrent torna a estar actualitzat després de la poca activitat dels últims mesos, però ahir van cometre dos errors. D'una banda, Gabinet de premsa de l'Ajuntament va enviar per error una nota en la qual es comunicava que Torrent dispararia 121.500 quilos de pólvora en les mascletàs municipals, quan en realitat es referia a 121,5. Un error que prompte ha sigut pres de broma en les xarxes socials amb comentaris jocosos sobre l'exageració de material pirotècnic que va compartir Junta Local.

 

També ahir Junta Local va fer públic un mapa de localització, com ja es fera l'any passat, però en aquesta ocasió plena de fallades toponímiques en el cas dels noms de falles i d'algunes zones o espais de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.220.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.