Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 03 de Març del 2017

Aprovat la reforma de les instal·lacions esportives torrentines

La ciutat ha rebut un total de 160.000 euros de Diputació destinada a aquestes accions. Les tasques de millora i reforma començaran en les pròximes setmanes

El passat mes de desembre la Diputació de València va concedir a la ciutat de Torrent una subvenció de 160.000 euros destinada a la millora i reparació de les instal·lacions esportives municipals del pavelló Anabel Medina, el Pavelló el Vedat i la piscina de Parc Vedat. Després de la concessió, la delegació d'esport del Ajuntament de Torrent va presentar un projecte sobre aquestes millores que ja ha sigut aprovat per la Diputació pel que “esperem que en les pròximes setmanes comencen les diferents tasques de millores i reparació en les instal·lacions esportives de Torrent, cobrint les diferents necessitats que s'han presentat en el menor temps possible per a mantenir la qualitat de les mateixes”, declara Nadia Marín, regidora d'Esports. 

 

Ahir, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la diputada d'Esports, Isabel García van presentar el nou Pla d'Instal·lacions Esportives destinada a un total de 35 municipis, entre ells Torrent. Es preveu que comencen les tasques de millora en la nostra ciutat en les pròximes setmanes, duent a terme accions en el pavelló Anabel Medina com la reforma de les pistes de tennis, amb resina per a exteriors i planimetria, a més de la substitució de la gespa en dues pistes de pádel. La piscina de Parc Central comptarà amb formigó imprés en la zona de platja i un nou clos de fusta en la mateixa zona i es repararà el clos del recinte. A més es dotarà a les instal·lacions d'impulsors de clor per a la zona infantil. Finalment, el pavelló El Vedat substituirà el seu sistema contra incendis i es repararan les esquerdes dels vestuaris.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.160.243.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.