Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 02 de Març del 2017

Últims dies per a apuntar-se a la primera Llançadora d'Ocupació de Torrent

Servirà per a ajudar a 20 persones aturades a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d'inserció laboral 

El 9 de març finalitza el termini perquè persones aturades de Torrent puguen inscriure's a la I Llançadora d'Ocupació de la ciutat, un innovador programa de lluita contra l'atur impulsat per Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i l'Ajuntament de Torrent, amb el cofinançament del Fons Social Europeu. La I Llançadora d'Ocupació de Torrent servirà per a ajudar a 20 persones aturades de la ciutat a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d'inserció laboral. Per a açò, comptaran amb l'ajuda i orientació d'un tècnic, que els facilitarà noves eines de cerca i els guiarà per a reforçar les seues competències i  millorar la seua empleabilidad.


 
La llançadora tindrà 20 places: 15 d'elles estaran destinades a joves menors de 35 anys; i les altres 5 restants, podran ser per a persones de major edat, fins als 59 anys. Tots hauran d'estar en atur i inscrits com a demandants d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació. Al marge d'aquests requisits, no se cerca un perfil formatiu concret, sinó que podran participar persones amb estudis bàsics; que procedisquen de Formació Professional o Batxillerat, així com diplomatures o llicenciatures universitàries.  De la mateixa manera, no se sol·licita un sector laboral determinat; sinó que la participació està oberta a persones amb trajectòries diverses, d'àrees laborals diferents, amb o sense experiència; o amb especials dificultats d'accés al mercat laboral.


 

Les persones interessades a participar poden inscriure's en el programa a través de la web de Llançadores http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion o en format presencial,  sol·licitant i presentant el formulari en les dependències de l'Agència de Col·locació Ideat (carrer València, 42), en horari de 9 a 14 hores. També podran sol·licitar informació addicional en el telèfon 96 111 18 68. Les 20 persones que resulten seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits per l'Ajuntament. Duran a terme sessions de coaching i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d'ocupació 2.0; entrenament d'entrevistes personals; elaboració de mapes de empleabilidad, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d'intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.203.242.200

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.