Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 01 de Març del 2017
SANITAT

Sants Patrons comptarà amb servei de ressonància i TAC

El centre d'especialitats de Torrent rebrà una inversió de prop de dos milions d'euros el que suposarà que els seus usuaris no hagen de desplaçar-se a València per a realitzar-se aquest tipus de proves

El Centre d'Especialitats de Sants Patrons comptarà amb un servei de TAC i Ressonància Magnètica que evitarà desplaçaments a l'Hospital General o al centre de Campanar dels torrentinos. Aquests nous serveis suponene una inversió de prop de dos milions d'euros que es repartiran en dos exercicis després de realitzar un estudi de les necessitats de personal, la inversió en equipament, el manteniment anual del servei i les obres de condicionament en les instal·lacions. El consell de govern de l'Hospital General, va aprovar aquesta resolució en la seua última reunió. En l'actualitat al voltant del 30 per cent de les proves de TAC i Ressonància Magnètica que el departament de salut València Hospital General ofereix als seus usuaris es realitza en el centre de Campanar de Eresa i la resta en el propi hospital.

 

La diputada de l'àrea de Salut, Mercedes Berenguer, va qualificar aquesta notícia de "molt positiva, ja que es cobrirà un percentatge de contractes que ara mateix són eventuals i açò repercutirà en la millora de la prestació del servei i d'altra banda, internalizar el servei de TAC i ressonància evitarà als veïns desplaçar-se a València, amb el que s'acosta aquest servei a la ciutadania", ja que, segons losd atos dels quals disposen, un alt percentatge d'usuaris del departament pertanyen a la ciutat de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.187.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.