Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 01 de Març del 2017
ECONOMIA

Torrent lidera per segon any la xarxa AFIC de foment de la Innovació Comercial

Des que l'empresa municipal IDEA’T va assumir la gestió d'aquesta agència s'ha aconseguit incrementar el nombre d'actuacions i atencions que es realitzen cada any dirigides al foment i la promoció del comerç local de Torrent

L'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Torrent s'ha situat per segon any consecutiu en el primer lloc del rànquing d'activitat de la Xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació Comercial de la Comunitat Valenciana d'entre les més de 100 agències que la integren. Des que l'empresa municipal IDEA’T va assumir la gestió d'aquesta agència s'ha aconseguit incrementar el nombre d'actuacions i atencions que es realitzen cada any dirigides al foment i la promoció del comerç local de Torrent.


Actuacions com l'assessorament especialitzat a professionals del sector comercial i persones emprenedores, complementant-se aquestes accions amb xarrades formatives i informatives tant per a professionals del sector comercial com a nous emprenedors, li ha permès situar-se en la primera posició. S'estan desenvolupant accions impulsores del sector comercial que potencien la seua competitivitat, destacant la labor de dinamització, promoció, animació i proximitat del comerç local, representades en actuacions que han tingut molt èxit com Nit Oberta, Black Friday, Enamora’t del comerç de Torrent i Nadal, entre unes altres. Un altre dels punts forts és el portal local de www.portaldelcomerciante.com/torrent, que ja supera les 5000 visites mensuals, la qual cosa implica que són molts els usuaris que s'interessen per les activitats que des de l'agència es duen a terme.


Tant per al Ajuntament de Torrent com per al comerç de Torrent, és “un orgull que es reconega des de la Direcció general de Comerç el treball realitzat des d'IDEA’T, ja que els bons resultats d'aquest treball donen sentit a la seua creació: el foment i la promoció del comerç local de Torrent”, com assenyala Andrés Campos, regidor de Modernització i Gestió de Recursos. Des d'IDEA’T es va a seguir treballant en aquesta línia de millora contínua i s'aposta per realitzar noves propostes de dinamització, impuls i desenvolupament del teixit comercial i empresarial de la ciutat que permeten seguir situant-se en aquesta posició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.92.96.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.