Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 28 de Febrer del 2017
FALLES

La Plaça celebra un homentje al seu barri en el 75 aniversari

Durant l'acte es va homenatjar a aquells fallers de la comissió que al llarg de la història han destacat per la seua labor en la Falla, especialment aquells que ja estan morts

La Falla de la Plaça de Torrent va celebrar el divendres els actes del 75 Aniversari de la seua fundació en el barri que la va veure nàixer. Els actes van començar amb una processó des del casal fins al Antic Mercat, presidida per la Senyera de la comisón i en la qual va participar la Fallera Major Infantil de Torrent, Paula Giménez, edils de l'equip de govern i de l'oposició, així com les falleres majors de la comissió, María José Mora i Carolina Benavent. Al costat d'ells, el Grup de Ball de Torrent, així com les falleres majors infantils i majors de tota la història de la comissió.

 

En una sala cívica de l’Antic Mercat plena de públic, el periodista Aitor Sánchez –recentment nomenat faller d'honor de la Plaça-, va conduir l'acte de presentació del Llibre Commemoratiu del 75 Aniversari. Diversos membres de l'equip de treball del 75 Aniversari i Bor Císcar, en representació de la Comissió d’Estudis Fallers van explicar el contingut del llibre, dissenyat per Eugenio Simó. Durant l'acte es va homenatjar a aquells fallers de la comissió que al llarg de la història han destacat per la seua labor en la Falla, especialment aquells que ja estan morts. En finalitzar l'acte, les falleres majors de la Plaça juntament amb el president, José María Andreu, van desvetlar els ninots que representaran a la comissió en l'Exposició del Ninot 2017 amb sorpresa incluída. Ja que el ninot gran representa a Aitor Sánchez, que va mostrar la seua alegria i sorpresa per aquest homenatge de la Falla de la Plaça a la seua labor en el 75 Aniversari de la comissió.

 

Sobre la Torre es va projectar un video, amb fotografies antigues de la comissió i amb saludes realitzats pels propis fallers. Els actes van finalitzar amb una potent mascletà de 31 quilograms de pólvora, disparada per Germans Caballer que atronó en tot el Centre Històric i es va celebrar un catering oferit per un dels patrocinadors principals de la Falla en la seua 75 Aniversari, Panaria.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.3.154

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.