Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 28 de Febrer del 2017

ACST organitza una xarrada informativa sobre les clàusules sol

Molts dels empresaris del comerç i serveis de Torrent s'han posat en contacte amb ACST, com a associació empresarial de referència en la ciutat, amb l'objectiu de preguntar en quina mesura els afecta aquesta situació en els seus negocis, així com en els seus habitatges a nivell personal.

Una recent sentència del tribunal de justícia de la Unió Europea ha deslligat la polèmica. Segons la mateixa, els consumidors tindrien dret a reclamar a les seues entitats financeres la totalitat de les despeses cobrades en concepte de l'aplicació de les anomenades “clàusules sòls, així com de les despeses de formalització d'hipoteques tals com notaries, registres i diferents impostos. La polèmica sentència a més, reconeix la devolució d'aquestes clàusules des de la signatura de les mateixes i no, com va declarar el tribunal suprem espanyol, des de l'any 2013. Davant aquesta situació, molts dels empresaris del comerç i serveis de Torrent s'han posat en contacte amb ACST, com a associació empresarial de referència en la ciutat, amb l'objectiu de preguntar en quina mesura els afecta aquesta situació en els seus negocis, així com en els seus habitatges a nivell personal.


 
Si ben ACST, vegeu la secció “Serveis Professionals” en www.acst.es ofereix ja de forma gratuïta un servei d'assessorament jurídic als seus associats els 365 dies de l'any, s'ha considerat important organitzar una reunió informativa “exprocesse” que responga a les preguntes i consultes de la seua massa social associada. Dimecres que ve 15 de Febrer de 2017, des de les 15.00 hores, amb entrada gratuïta per als empresaris interessats, ACST organitzarà una reunió informativa amb el títol “Clàusules solc i Reclamacions sobre Despeses Bancàries” de la mà dels seus socis i col·laboradors “ Cases de Dret Advocats Torrent”. La reunió informativa tindrà lloc en les instal·lacions de Cambra de comerç de València a Torrent en la Avinguda al Vedat 105 i els interessats poden confirmar la seua assistència a través d'info@acst.es o del número de telèfon 655083172.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.154.65

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.