Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 28 de Febrer del 2017

L'Ajuntament assessora de forma gratuïta sobre les clàusules sol

Professionals del Col·legi d'Advocats resolen en Nous Espais totes les qüestions d'aquells o aquelles que estan perjudicats, o creuen estar-ho, per les clàusules solc en les hipoteques dels seus immobles

Després de la publicació de la sentència del Tribunal Europeu sobre la gestió il·legal de la clàusula sol sobre les hipoteques d'una gran quantitat d'immobles, són molts els veïns i veïnes del municipi que no saben si la seua escriptura presenta una clàusula d'aquest tipus. Per açò, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Nous Espais i en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats, ofereix el servei gratuït d'assessorament als propietaris i propietàries d'immobles que s'han vist perjudicats o poden estar-ho per les clàusules abusives en les seues hipoteques.
 
Nous Espais compta amb l'assistència de professionals en l'àmbit de l'advocacia per a respondre totes les preguntes dels quals ho necessiten, i que s'estan veient saturats per la marea d'ofertes d'administradors i advocats que ofereixen els seus serveis. “Cada vegada són més el veïns i veïnes que requereixen d'una orientació sobre les seues hipoteques. No saben exactament què està passant amb aquest assumpte, o si ells també estan perjudicats, i estan bastant desorientats. Els membres del Col·legi d'Advocats, amb el qual es manté un conveni, respondran totes les seues qüestions i dubtes d'una manera clara, senzilla i precisa, i pel que no hauran de pagar gens, ja que és totalment gratuït en Nous Espais”, assenyala la regidora de l'àrea de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat. Aquest servei d'orientació es duu a terme tots els divendres a la vesprada mitjançant cita prèvia al número de telèfon 96 155 32 11, pertanyent a Nous Espais, situat en la plaça Major nº 31.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.144.197

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.