Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 16 de Gener del 2017

Els Tigres es proclamen campions de la Copa d’Espanya Rugbi League

L’equip torrentí de rugbi, Tigres Rugbi League, va tornar a portar-se un títol més a la seua vitrina, el de campions de la Copa d’Espanya Rugbi League. En un intens partit disputat en l’estadi Sant Gregorio de Torrent, l’equip local va aconseguir portar-se la victòria després de derrotar 28 a 24 al vigent campió, el Custodians Getafe Rugbi League. Els tigres Rugbi League ja es va proclamar la passada temporada, campió de lliga i aquest any 2017 no ha pogut començar de la millor manera amb un trofeu més. El suport incondicional del públic i l’esforç dels jugadors en els últims minuts van decantar el partit cap al costat local.

Després de finalitzar un any amb bones expectatives, arrenca el 2017 i arrenca de nou la competició per a l’Equip de Rugbi Tigres Torrent. L’equip, després d’una dura classificació per a la final davant rivals importants, es prepara per a disputar un gran partit enfront de Custodians Madrid en l’estadi de Sant Gregorio de Torrent. Tigres Torrent se segueix preparant per a seguir complint els seus objectius, el qual un d’ells és deixar en la nostra localitat la Copa d’Espanya enfront de l’equip amb qui es va intervenir en la final de lliga la passada temporada i que ha aconseguit gràcies al seu esforç partit rere partit.

 

L’equip matisa que amb el treball dur i la constància, els portés lluny i així ha estat aconseguint un nou trofeu per a l’esport torrentí. Membres de la corporació municipal volgueren estar presents en l’encontre on el Torrent de rugby es jugava la Copa del Rey i donar suport a aquest esport minoritari però que no deixa de donar alegries a la capital de la comarca.


Els Tigres, conformats per jugadors les edats dels quals oscil·len entre els 18-26 anys, van aconseguir imposar-se 28-24 al vigent campió, el Custodians Getafe Rugbi League. El joc ràpid que identifica als Tigres Rugbi League però sobretot l’afició que no va parar d’encoratjar als seus, van aconseguir la victòria per a uns Tigres que comencen el 2017 de la mateixa forma que van acabar el 2016: amb títol. I és que els Tigres Rugbi League es van proclamar campions de Lliga en 2016 davant el mateix rival, el Custodians Getafe Rugbi League.

 

També va haver-hi Rugbi League femení en Sant Gregorio aquest cap de setmana. Les nostres noies es van mesurar a Custodians Women en un bonic partit on malgrat avançar-se en el marcador i manar en bastants moments del joc, les madrilenyes es van imposar a les torrentines per 4-12. Tot un èxit de l’esport torrentí ique deixa el nom de la localitat en lo més alt del rugby espanyol.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.127.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.