Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Abril del 2024

Torrent celebrarà una nova edició del Showroom Faller del 28 al 30 de març de 2025

Després de l'èxit de la primera edició, la capital de l'Horta Sud revalida aquest outlet pel qual han passat milers de persones durant tot el cap de setmana

L'I Showroom Faller de Torrent, celebrat a la Sala Cívica de l'Antic Mercat durant el cap de setmana ha sigut un èxit rotund, amb milers de visitants de tota la Comunitat Valenciana que han pogut gaudir d'una completa exposició d'indumentària, complements i artesania fallera.



Aquest divendres 12 d'abril obria les portes, organitzat pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent i la Diputació de València. Durant tres dies, fins al diumenge 14 d'abril, s'ha convertit en l'epicentre de la indumentària valenciana oferint descomptes de fins al 70%. Tal ha sigut l'acolliment que l'organització de l'esdeveniment ja ha posat la mira en 2025, confirmant la celebració de l'esdeveniment del 28 al 30 de març.



Segons ha assenyalat l'alcaldessa de la localitat, Amparo Folgado, ''És un orgull per a Torrent estar situats en eixe mapa de l'excel·lència en indumentària valenciana. Hem rebut a persones de la comarca, de la Província de València i fins i tot de més enllà de la mateixa província, que han vingut a adquirir productes d'indumentària de fallera en aquests tres dies.'' Així mateix, ha volgut destacar que ''Torrent és un referent en la confecció, en la indumentària i en la qualitat dels productes, i a més, ho ha fet molt més gran amb aquest Showroom en aquests tres dies''.



Al costat de la zona comercial, l'I Showroom Faller ha oferit un programa complet de conferències i col·loquis protagonitzats per destacats professionals del sector, incloent-hi indumentaristes, dissenyadors, historiadors i experts en teles i teixits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.71.237

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.