Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Abril del 2024

Torrent epicentre de la indumentària fallera durant aquest cap de setmana

Durant tres dies, el públic assistent va poder gaudir de descomptes de fins al 70% en vestits, teles, mantenilles i adreços

La sala cívica de l'Antic Mercat ha acollit aquest passat cap de setmana l'I Showroom Faller. Durant tres dies, el públic assistent va poder gaudir de descomptes de fins al 70% en vestits, teles, mantenilles i adreços. El Showroom va obrir les portes divendres passat 12 d'abril amb la presència de l'alcaldessa Amparo Folgado, al costat de les Falleres Majors de Torrent, María Peris, Vega Román i les seues Corts d'Honor, així com el Mestre Major del Gremi, Fran Tochena. En l'acte d'inauguració, el Mestre Major del Gremi ha imposat a l'alcaldessa, les Falleres Majors i les seues Corts, la insígnia del Gremi, que té 777 anys, el més antic d'Espanya.



L'I Showroom Faller de Torrent ha oferit importants descomptes, de fins a un 70%, en les últimes col·leccions de les principals signatures del sector. A més, es presentaran les principals novetats per a l'any 2025 en vestits, teles, complements i adreços. Tota una sèrie d'empreses torrentines, així com agremiades de renom en la Comunitat Valenciana han oferit els seus articles.



Al costat de la zona comercial, l'I Showroom Faller ha oferit un programa complet de conferències i col·loquis protagonitzats per destacats professionals del sector, inclòs indumentaristes, dissenyadors, historiadors i experts en teles i teixits. En el programa complementari que s'ha celebrat a la terrassa de l'Antic Mercat, ha destacat el Taller/demostració «Com es col·loquen el Mocador de Pit les dones quan visten de Valenciana», a més de la Xarrada «Adreços i pintes».



El diumenge 14 d'abril, es va organitzar un Taller/demostració «Com s'han de posar el mocador els cavallers quan visten de valencià». A la vesprada, la Xarrada «Tipus de Mantellina de Fallera» va posar el punt final a aquesta primera cita d'indumentària valenciana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.100.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.