Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Abril del 2024
MOBILITAT

Torrent acull el XV Encontre de rescats en accidents de trànsit

Els efectius del Consorci efectuaran diverses simulacions en les quals la missió principal és el rescat de persones atrapades en vehicles i servirà a més per a classificar-se al campionat d'Espanya d'excarceració de la Coruña

Torrent acull els dies 17 i 18 d'abril la XV Trobada Intern de Rescat en Accidents de trànsit, que tindrà lloc dimecres que ve 17 i dijous 18 d'abril en l'Àgora de Parc Central. Dos dies en què Torrent es convertirà en l'epicentre de la preparació en rescats de trànsit, una experiència única en la qual es podrà presenciar el treball dels bombers en ple carrer.

 

Per això, des de l'Ajuntament de Torrent es convida a tota la ciutadania a acudir eixos dies a l'Àgora de Parc Central a presenciar aquesta trobada classificatòria de rescat, per a això s'habilitarà una graderia per al públic i també, s'està convidant als Col·legis i Instituts, concretament als alumnes de 5é i 6é de Primària i 1r i 2n de l'ESO. Els col·legis que desitgen assistir a presenciar un dels rescats, poden inscriure's en acapaccioni@bombersdv.es, el públic en general pot assistir sense inscripció, ja que l'entrada és lliure.



Dels 33 equips d'excarceració de què disposa el Consorci Provincial de Bombers, un total de 14 competiran a Torrent per ser el millor de la trobada i aconseguir la seua plaça per al nacional. Cal recordar que el Consorci de Bombers de València és especialista en aquesta matèria, ja que en 2022 els seus equips es van alçar amb els títols de campions d'Espanya i del món, un assoliment únic en un mateix any.

 

L'equip que obtinga la màxima puntuació obtindrà la passada per a participar en el campionat nacional de 2024, previst per al mes de maig a la Corunya, i avantsala del mundial que tindrà lloc aquest mateix any a les Açores (Portugal).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.22.136

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.