Dijous, 02 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Abril del 2024

Abril ve carregat d'activitats a la Casa de la Dona

Escola de Famílies, un cinefòrum, una representació teatral i diferents exposicions, formen part del programa d'activitats

El mes d'abril ha arribat carregat d'activitats a Casa de la Dona amb una programació àmplia i variada. A més dels tallers i cursos que s'estan realitzant al llarg de tot el trimestre, les usuàries i tot aquell que vulga participar, podran gaudir de propostes tan interessants com l'Escola de Famílies, un cinefòrum, una representació teatral i diferents exposicions.



Sense anar més lluny, aquest dimarts es presentava sota el lema 'Blau' una mostra de la mà de Torrent d'Art, on color blau és el fil conductor, i que podrà visitar-se del 9 al 23 d'abril. Així mateix, està previst per al pròxim 30 d'abril l'exhibició de treballs fets en el taller de Bodi Paint per la igualtat, en col·laboració amb el el taller de fotografia de Casa de la Dona. En aquesta mateixa data tindrà lloc la representació teatral ''Dones Públiques'' del taller de creació escènica col·lectiva, en col·laboració amb el taller de flamenc.



Pensant en els més xicotets, el dimarts 16 a les 18.00 hores, Casa de la Dona acull un taller teòric pràctic, impartit per la docent experta en tallers coeducatius Marta Pereira, destinat a famílies. En ell es donaran a conéixer els títols infantils més recomanats i s'ensenyarà la millor manera d'explicar-los. El dijous 25 d'abril a les 18.00 hores tindrà lloc una xarra col·loqui entorn de la cura de la salut a partir dels 40 de la mà de la biòloga experta en nutrició i planificació dietètica Lola Fernández Puig.



En la seua aposta pel suport en la formació, la Casa de la Dona acollirà una xarrada informativa per a conéixer el procediment per a obtindre un títol de formació professional o certificat de professionalitat per competències professionals adquirides per l'experiència laboral i formació no formal.



Per a completar l'oferta, el dilluns 22 d'abril a les 17.00 hores es posarà en comú un col·loqui sobre Cinco Lobitos, film de Alauda Ruiz de Azúa, guanyadora de 3 premis Goya. Una commovedora narració de la vida familiar, la maternitat i la relació entre mare i filla.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.55.14

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.