Dijous, 02 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de Abril del 2024
SEGURETAT CIUTADANA

La Policia Local estrena dos vehicles policials híbrids

Un dels vehicles està equipat amb una mampara de seguretat per a detinguts i tots dos compten amb armaris interiors dissenyats especialment per a l'emmagatzematge de material policial

La Policia Local ha presentat els seus dos nous vehicles policials, híbrids endollables. Entre les característiques més destacades d'aquests nous vehicles es troben els armaris interiors dissenyats especialment per a l'emmagatzematge de material policial, facilitant així l'accés ràpid i segur als equips necessaris en situacions d'emergència.

 

A més, un dels vehicles està equipat amb una mampara de seguretat per a detinguts, garantint la seguretat tant del personal policial com dels individus sota custòdia. Els dos models presentats per l'alcaldessa Amparo Folgado, la regidora de Seguretat Ciutadana, Sonia Roca i el comissari cap, Eduardo Martínez, compten amb una retolació més cridanera que els distingeix en la seua labor de vigilància i seguretat ciutadana. A més de la seua contribució a la reducció de la contaminació, aquests vehicles ofereixen funcionalitats millorades per al treball policial.

 

L'alcaldessa Amparo Folgado ha expressat la seua satisfacció, assenyalant que "volem que la Policia Local de Torrent dispose dels millors equips destinats a la vigilància de trànsit i a la seguretat ciutadana". Aquesta iniciativa reflecteix el compromís de l'Ajuntament de Torrent amb la modernització dels seus serveis policials i la cura del medi ambient.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.114.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.