Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de Abril del 2024
BÀSQUET

El NB Torrent fa història i lluitarà per l'ascens

La victòria enfront del filial del TAU Castelló, classifica als de Pablo Pérez per a l'eliminatòria prèvia a la fase final

El passat dissabte 6 d'abril es va viure una vesprada gran en el Pavelló El Vedat. El Torrent rebia al Castelló amb l'ambició de guanyar per a aconseguir una gesta històrica. Des de l'inici, va dominar l'equip local el ritme de joc, obtenint un ràpid avantatge de 17 punts en el primer quart.

 

La intensitat defensiva i el domini del rebot permetien als torrentins córrer amb facilitat el contraatac, anotant amb accions ràpides i un gran encert dels jugadors exteriors. En la segona part els castellonencs van estrényer el partit, encara que el NB Torrent es va mantindre ferm i ràpidament va obrir bretxa de nou en el marcador i ofegant qualsevol possibilitat del rival per remuntar. En l'últim quart, una ratxa final d'encert va portar el marcador fins a un 86-58 final.

 

Els homes més destacats del Torrent van ser els dos capitans, David Calero amb 16 punts i Pablo López amb 14. Per part del TAU Castelló, van destacar els pivots Víctor Rodríguez amb 12 punts i 20 de valoració i David García amb 10 punts i 15 de valoració.

 

En la vesprada del dissabte a més, el NB Torrent va fer una recaptació benèfica amb les entrades que anirà destinada a ADELA-CV, una associació que actua per tota la Comunitat Valenciana en favor de les persones afectades per l'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

 

El NB Torrent finalitzarà la lliga regular la setmana que ve enfront de l'Eliana i disputarà les dues pròximes setmanes una eliminatòria d'anada i tornada enfront del conjunt murcià de la Salut Archena. El vencedor de l'eliminatòria disputarà la Fase Final d'Ascens a LEB Plata.

 

Aquest fet suposa un assoliment per al club, que ha aconseguit una classificació històrica en la seua quarta temporada disputant lligues nacionals, amb una de les plantilles més joves de la lliga i amb un gran nombre de jugadors de l'equip formats en la pedrera torrentina.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.51.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.