Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 09 de Abril del 2024
SUCESSOS

Agents de Policia Nacional eviten que una dona es llance al buit des d'un pont

La jove es trobava enfilada a la barana d'un pont de nou metres d'altura en la zona de Parc Central

Agents de la Policia Nacional han salvat la vida d'una jove que pretenia llançar-se al buit des d'un pont de nou metres d'altura. A més, la víctima va patir un desmai i va ser assistida pels policies fins a l'arribada dels serveis sanitaris.



Els fets van succeir la setmana passada, quan els agents que es trobaven duent a terme labors de prevenció de la seguretat ciutadana per la zona olímpica de Torrent (València), van ser alertats per un ciutadà que els requeria de manera urgent des del pont que creua la CV 366. Immediatament, els agents es van dirigir a la part alta del pont, on una jove es trobava enfilada a la barana d'aquest, amb clares intencions de llançar-se des d'una altura d'uns nou metres.



Davant tal situació, els agents no van dubtar a interceptar-la ràpidament i apartar-la del perill mentre tractaven de tranquil·litzar-la, ja que es trobava en un gran estat de nerviosisme, després de diversos minuts de conversa, van aconseguir calmar-la i allunyar-la de la vora del pont, sol·licitant immediatament el suport d'un altre indicatiu policial així com assistència sanitària a causa de l'estat d'ansietat de la víctima.



Moments abans de l'arribada dels serveis sanitaris la víctima va patir un desmai, per la qual cosa els policies, després d'afluixar-li el coll de la vestimenta per a facilitar-li l'entrada d'aire i comprovar les constants vitals de la jove, la van col·locar en posició lateral de seguretat, evitant així qualsevol classe d'ennuegada que poguera patir, obtenint així els agents la recuperació de la consciència de l'afectada. Després d'una primera avaluació per un indicatiu sanitari la dona va ser traslladada a un centre hospitalari.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.12.205

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.