Dijous, 02 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 09 de Abril del 2024
POLÍTICA

El PP dubta de la visita que Ábalos va realitzar a Torrent el febrer de 2021

Segons els populars, el protocol d'Agenda Urbana del Ministeri del qual llavors era titular i que es va signar a la ciutat no s'ha posat en marxa pel que ha quedat extint

El Partit Popular de Torrent ha plantejat els seus dubtes sobre la relació de l'ex ministre torrentí José Luis Ábalos i el seu assessor, Koldo García, amb les administracions de la ciutat. Encara que desitgen que no hi haja cap assumpte fosc per a la ciutat, sí que volen esclarir tota la veritat sobre aquesta connexió, si n'hi haguera.



Els populars, en concret, dubten de la visita a Torrent que Ábalos va realitzar el 19 de febrer de 2021, amb motiu oficial de signar un Protocol d'Agenda Urbana del Ministeri del qual llavors era titular. Aquest conveni, tres anys després, no ha suposat cap benefici ni repercussió per a l'Ajuntament de Torrent, estant a més extint des de l'any passat, en haver passat el temps estipulat en ell i sense haver acordat el seu prorroga.



Segons afirmen fonts de la formació, aquest conveni, que no suposava "compromís jurídics concrets i exigibles" mai s'ha posat en marxa, ni s'ha constituït la Comissió de Seguiment ni s'ha elaborat el Pla d'Acció de l'Agenda Urbana per part del consistori, elements que el mateix document recull. Un Pla d'Acció que, segons afirmava aquest Protocol, seria un projecte pioner i pilot per a la resta de ciutats.



En paraules del secretari general del PP a Torrent, Jose Gozalvo, "esperem que les connexions de l'entramat Ábalos-Koldo no esguite ni danye a la nostra ciutat, donada l'estreta relació de José Luis Ábalos amb el PSOE de Torrent, però que no hi haja dubtes que farem tot el que siga a la nostra mà per a salvaguardar i defensar el bon nom de Torrent, si existeix qualsevol mínima sospita".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.53.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.