Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 05 de Abril del 2024
MOBILITAT

FGV interromp per obres la circulació entre Torrent i Picassent de la Línia 1

El trajecte es realitzarà amb autobús, amb parada en les estacions afectades, excepte en els baixadors de Col·legi El Vedat, Realón i San Ramon

FGV interromp per obres la circulació entre les estacions de Torrent i Picassent de la Línia 1 de Metrovalència del 6 al 8 d'abril. El trajecte es realitzarà amb autobús, amb parada en les estacions afectades, excepte en els baixadors de Col·legi El Vedat, Realón i San Ramon. FGV ha triat aquestes dates per ser cap de setmana i dilluns festiu en moltes localitats, per la qual cosa la incidència entre els usuaris serà menor en produir-se menys desplaçaments.



El servei d'autobús realitzarà el recorregut des de Torrent fins a Picassent i farà el trajecte en sentit contrari, des de Picassent fins a Torrent. L'autobús tindrà una freqüència de 45 minuts. Les parades d'autobús s'han situat en els voltants de les estacions de metro corresponents. És important destacar que durant aquest període no hi haurà servei en les parades intermèdies de Col·legi El Vedat, Realón i San Ramón.



A més, s'informa els usuaris que els horaris d'eixida i arribada de les estacions en el tram en obres experimentaran lleugeres modificacions. Per a consultar els horaris actualitzats, es pot accedir a l'enllaç proporcionat per Metrovalència https://www.metrovalencia.es/es/consulta-de-horarios-y-planificador/.


D'altra banda, des de Metrovalència també han comunicat que durant l'alteració de la circulació, el servei nocturn de la Línia 1 finalitzarà a Torrent, i els trens amb destinació Torrent avinguda de la Línia 2 mantindran el seu servei habitual, inclòs el nocturn.



Aquestes mesures s'han adoptat amb l'objectiu de garantir la seguretat i l'eficiència en el desenvolupament de les obres de millora de la via, i se sol·licita la comprensió i col·laboració dels usuaris afectats.
 

Actuacions en Col·legi el Vedat
L'obres del nou encreuament de vies que s'executarà al costat del baixador del Col·legi el Vedat compten amb un pressupost de 2,4 milions d'euros, i són finançades amb Fons Europeus. A més de les obres actuals, orientades a la instal·lació de l'encreuament de vies, es requereix la construcció de dues noves vies i l'adequació de la catenària existent per a concloure el projecte.



També s'ha previst la demolició de l'única andana existent i la construcció de noves andanes per a cada sentit. En el projecte s'han tingut en compte tots els requisits d'accessibilitat, així com la instal·lació dels equipaments necessaris (màquina expenedora de bitllets, sistema de videovigilància, sistema de megafonia i teleindicadors).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.30.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.