Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 05 de Abril del 2024
FALLES

La sala cívica de l'Antic Mercat acull el primer showroom d'indumentària valenciana

Des del divendres 12 i fins al diumenge 14 d'abril hi haurà importants descomptes en les últimes col·leccions, es podrà assistir a col·loquis o participar en tallers sobre indumentària

El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent i la Diputació de València, presenta l'I Showroom Faller. Un esdeveniment que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d'abril a la Sala Cívica de l'Antic Mercat de Torrent. La inauguració està prevista per al divendres 12 d'abril a les sis de la vesprada.



L'I Showroom Faller pretén ser un referent per als amants de la indumentària tradicional valenciana que, durant tres dies, podran gaudir d'importants descomptes en les últimes col·leccions de les principals signatures del sector. Així mateix, en aquest esdeveniment es donaran a conéixer les principals novetats per a 2025 quant a vestits, teles, complements i adreços.



Entre les empreses que han confirmat la seua participació es troben empreses locals i altres pertanyents al Gremi, són referents en el sector de la indumentària valenciana i oferiran al públic assistent una àmplia selecció de vestits, teles, complements i adreços de la més alta qualitat.



A més de la zona comercial, s'oferirà un complet programa de conferències i col·loquis on participaran destacats professionals del sector. Entre ells, es troben indumentaristes, dissenyadors, historiadors i experts en teles i teixits.

 

Aquestes xarrades abordaran diferents temes d'interés relacionats amb la indumentària valenciana, com l'evolució del vestit regional, la importància de l'artesania o les claus per a triar un bon adreç. També s'oferiran tallers sobre l'ús de la indumentària valenciana, donant a conéixer com posar correctament una mantellina, com col·locar un mocador de faller, una manteleta o un adreç.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.2.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.