Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Abril del 2024
ASSOCIACIONS

Torna la Fira de Modelisme en el Centre Comercial de les Amèriques

Del 5 al 7 d'abril Torrent acull un dels esdeveniments més destacats del món del modelisme organitzat per l'Associació Modelista de Torrent

Torrent es prepara per a rebre un dels esdeveniments més destacats del món del modelisme: la 28a edició del Concurs Fira de Modelisme, organitzat com cada any per l'Associació Modelista de Torrent. Del 5 al 7 d'abril de 2024, el Centre Comercial les Amèriques serà l'epicentre d'aquesta que promet convertirà a Torrent en la capital europea del modelisme i per on s'espera que passen més de 15.000 visitants durant el cap de setmana.


El Concurs Fira de Modelisme és un esdeveniment únic que no estableix rivalitats entre els participants. Més aviat, es tracta d'una oportunitat perquè els apassionats del modelisme puguen exhibir les seues obres i compartir el seu amor per aquest art amb altres entusiastes de tota Espanya. Sota l'atenta mirada d'un jurat especialitzat, s'atorgaran medalles d'or, plata, bronze i mencions honorífiques, reconeixent així el talent i la dedicació dels participants. A més, dins de cada categoria, es concedirà el Premi Especial a les obres mereixedores de la medalla d'or.

El Centre Comercial les Amèriques es transformarà en un fascinant paradís per als aficionats al modelisme, que albergarà una gran varietat d'estands representatius de l'àmbit nacional i internacional. Des de maquetes detallades fins a accessoris especialitzats, els assistents tindran l'oportunitat d'explorar i adquirir una àmplia gamma de productes relacionats amb aquest hobby.



El concurs-exposició de modelisme AMT abasta una diversitat d'obres que inclouen des d'impressionants rèpliques d'avions i vaixells fins a meticuloses recreacions de tancs i altres vehicles històrics. Cada obra exhibida reflectirà el talent i la dedicació dels modelistes participants, així com el seu profund respecte per la història i la precisió en cada detall.



El diumenge 7 d'abril a les 13.00 hores, serà el moment del lliurament de premis en el Centre Comercial les Amèriques. Serà un moment emotiu en el qual es reconeixerà l'esforç i la creativitat dels participants, consolidant així el Concurs Fira de Modelisme com un referent indiscutible en el món del modelisme en l'àmbit europeu.



La 28a edició del Concurs Fira de Modelisme promet consolidar a Torrent com la capital indiscutible del modelisme a Europa, gràcies al bon fer de l'Associació Modelista de Torrent i que compta amb tot el suport de l'Ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.228.35

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.