Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Abril del 2024

L'òpera "Norma", Dani Mateo i un tribut a Mary Poppins, les propostes de l'Auditori per a aquesta Pasqua

L’Auditori de Torrent continua amb la seua programació cultural durant aquesta setmana

L’Auditori de Torrent continua amb la seua programació cultural durant aquesta setmana de Pasqua. Per a començar, un gran títol del repertori operístic com és NORMA, de Vincenzo Bellini. De la mà d'ÒPERA 2001, companyia habitual en aquest escenari, arriba aquesta obra mestra absoluta del bel canto, on no falten els elements habituals del drama romàntic: la gelosia, la venjança, la traïció, la pietat materna, l'amor apassionat i la redempció.

 

A través d'una música i un llibret íntimament units, NORMA ens introdueix en la tragèdia d'una dona sumida en la major de les contradiccions, que es veu forçada a trencar els seus vots sagrats per estimar a qui és l'enemic del seu poble. NORMA compta amb una de les àries més conegudes del repertori operístic, CASTA DIVA, que va popularitzar la gran María Callas, el centenari de la qual s'ha celebrat recentment. La funció serà el dijous 4 d'abril a les 20 h.


El dissabte arriba el torn de l'humor amb el gran DANI MATEO i el seu últim espectacle PER QUÈ NO CALLES. La seua presència diària en programes com «L'Intermedi» i «Arruixant» en La Sexta ha convertit a Dani Mateo en una de les cares més recognoscibles de la televisió espanyola. La seua agudesa humorística i la seua capacitat per a connectar-se amb el públic l'han catapultat al cim de l'entreteniment televisiu. Però les seues actuacions en els escenaris també són una vertadera exhibició del seu talent per a fer riure.

 

Després dels seus monòlegs en Paramount Comedy, va recórrer els escenaris de tota la geografia espanyola amb “PK 2.0… que Déu ens enxampe confessats” i “Dani Mateo: Desencadenat”. Amb el seu nou xou “Per què no calles”, continua demostrant la seua excepcional capacitat per a filar situacions quotidianes amb humor i la seua habilitat per a conquistar al públic amb el seu humor únic i el seu estil inconfusible. La funció serà el dissabte 6 d'abril a les 20 h.


I el diumenge, l’Auditori porta una proposta per a gaudir en família. VENT DE L'EST és un original tribut a MARY POPPINS, a les seues memorables cançons i als valors que inspira aquesta història que té com a protagonistes a la família Banks i a una mainadera “pràcticament perfecta”.

 

Aquesta fantasia musical “supercalifragilisticoespialidosa” puja a l'escenari les divertides i emotives aventures de Mary Poppins i els xiquets Jane i Michael Banks. Els Banks necessiten a Mary Poppins com a mainadera dels seus fills perquè necessiten aprendre a ser una família. VENT DE L'EST és un espectacle encantador amb cançons inoblidables, números de ball impressionants i una enlluernadora posada en escena amb divertits efectes especials. Un gran espectacle musical amb un ampli repartiment, veus en directe i una cuidada producció amb el segell de qualitat que impera en tots els musicals de TAULES TEATRE. La funció serà el diumenge 7 d'abril a les 18 h.


Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.246.193

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.