Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 30 de Març del 2024
SETMANA SANTA

L'Encontre Gloriós tanca les celebracions de la Setmana Santa de Torrent

La plaça Major acull l'últim acte de la Setmana Santa torrentina amb Mariola Garrido i les seues cambreres com a protagonistes de la jornada

Este diumenge 31 de març es celebra a Torrent l'acte més important i més característic de la seua Setmana Santa. L'Encontre Gloriòs donara el punt final als actes en la capital de l'Horta Sud on la Reina de l'Encontre, Mariola Garrido i les seues cambreres seran les protagonistes de l'acte en la plaça Major baix la tradicional Carxofa.

Els itineraris de les diferents germandats són els següents:

8:00 h La germandat de Jesús ante el Sandrín es personarà en el domicili de la Reina per acompañar-la fins la Parròquia de Ntra. Sra. de Monte Sión.

 

9:00 h Encontre Glorios.

Els seguicis eixiran de les dos Parròquias i aniran en processó fins a la Plaça Major, on tindrà lloc el Encontre Glorios de Crist Ressuscitat amb la Mare de Déu de la Resurrecció. Finalitzat el encontre, es desfilarà pel carrer de l’Església fins a la Parròquia de l’Assumpció de Ntra. Sra. on se celebrarà l’Eucaristia.

 

Acabada l’Eucaristia, totes les germandats per orde cronológic a la Passió, junt amb la Reina de l’Encontre amb la seua germandat i la germandat de Ntra. Sra. dels Dolors acompanyaran la imatge de la Mare de Déu de la Resurrecció fins la seua Parròquia, on la Reina de l’Encontre realitzarà una acció de gràcies a la Mare de Déu.

 

Parròquia de Ntra. Sra. de Mont Sió. Es concentraran les següents germandats: Germandat Flagel·lació del Senyor, germandat de l'Ecce-homo, germandat Sant Sepulcre, germandat Diví costat de Crist, germdant Jesús Nazareno, germandat Jesús de Medinaceli, germandat de Jesús davant el Sanedrín, i germandat Ntra. Sra. dels Dolors amb el festeig de la Reina en processó per: Fra Luis Amigó, Plaza Major. Presidix el rector de la parròquia de Ntra. Sra. de Mont Sió.


Parròquia de l'Assumpció. Es concentraran les següents germandats: Germandat Set Paraules, germandat del Davallament de la Creu, germandat de la Crucifixió del Senyor, germandat del Sant Sopar, germandat de  l'Oració de l'Hort, germandat del Prendiment de Jesús, germandat de les Negacions de Pere, germandat de la Santa Faç i germandat de Vera Creu i Crist Resucitat, presidix el rector de la parròquia de l'Asunción de Ntra. Sra. per a eixir en processó per: Sant Joan de Ribera, Santo Domingo, Campoamor, Hernán Cortés, Maestro Giner, Plaza Major.


Els festejos anteriorment assenyalats es concentraran en la Plaça Major on tindrà lloc l'Encontre Gloriós de Crist Ressucitat amb la Verge de la Resurrecció. Acabat la trobada es desfilarà pel carrer de l'Església cap a la parròquia de l'Asunción de Ntra. Sra. on se celebrarà l'Eucaristia. 


Acabada l'Eucaristia, totes les germandats (per orde cronològic), Reina de l'Encontre amb la seua germandat i la germandat de la Ntra. Sra. dels Dolores acompanyaran la imatge de la Verge de la Resurrecció fins a la seua parròquia, on la Reina de la l'Encontre realitzarà una acció de gràcies a la Verge.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.17.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.