Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 12 de Març del 2024
EMPRESES

Montajes Eléctricos ESBER s'aferma en Comunitat Valenciana en el sector elèctric i de les renovables

L'empresa fundada per Pedro Escobar en 1976 ha diversificat les seues àrees de negoci sent també referent en obres civils i el manteniment

Montajes Eléctricos Esber va nàixer en 1976 amb la finalitat de cobrir les necessitats que presentaven els municipis, en el que a Enllumenat Públic es requeria. A poc a poc va anar fent-se un reconeixement dins de les empreses del sector. Amb el pas dels anys ampli les seues activitats a sectors com el manteniment a indústries, instal·lacions de Mitjana Tensió, Centres de transformació i instal·lacions elèctriques en edificis.


En 2005 fa un salt important, com a empresa constructora en les activitats de Construcció completa, Reparació i Conservació d'Obres Civils. Paral·lelament a això i a conseqüència de l'arribada de les energies renovables, Muntatges Elèctrics Esber S.L. comença la instal·lació d'Horts Solars, posicionant-se com a important empresa en aquest camp.


L'arribada de la crisi s'ofereix com una oportunitat per a aconseguir una major rendibilitat i especialització en els seus processos productius, així com una cerca constant d'un servei integral al client sense oblidar l'Eficiència Energètica que marca els processos a seguir en el present.


El principal Objectiu de Muntatges Elèctrics Esber S.L. és la satisfacció del client. El vehicle per a aconseguir-lo és la constant cerca de l'optimització dels processos de muntatge acompanyat de la qualitat dels materials a emprar. La incorporació de les noves tecnologies i la formació contínua dels empleats serà un pilar fonamental sobre el qual se sostinga el futur de l'empresa.


Grans Clients
Actualment Muntatges Elèctrics Esber S.L. presta serveis de manteniment Integral a la Diputació Provincial de València. Així mateix, té contractes de manteniment amb els següents organismes públics: Ajuntament de Xàtiva, Ajuntament de Pobla de Farnals, Ajuntament de Mislata, Ajuntament de Beniparrel, Ajuntament de Manises, Ajuntament d'Albal, Generalitat Valenciana, ajuntament de Catarroja, ONU, Fundació Esportiva Municipal, Ajuntament de Paterna, Ajuntament de Xirivella, Vaersa. Col·labora actualment amb múltiples organismes i empreses privades entre els quals destaca l'Ajuntament de Torrent, ajuntament de Silla, Ajuntament de Paiporta i una infinitat d'empreses privades.

 

Una empresa amb una plantilla de 80 persones especialitzades
Cal ressaltar la part humana de l'empresa que formada per mes de 80 professionals amb una gran experiència i professionalitat sent això el que dota a Muntatges Elèctrics Esber S.L. del grau d'excel·lència necessari per a ser una empresa amb un gran futur. Enginyers, arquitectes i operaris i personal de administracion componen els sòlids fonaments de l'empresa.



És imprescindible ressaltar la figura del seu fundador Pedro Escobar Sánchez. Amb tota una vida entregada a aquesta empresa ha aconseguit a traves de 50 anys d'història vertebrar des de l'inici una empresa sòlida, en expansió i amb una gran implantació a la Comunitat Valenciana. La seua personalitat, dona a l'empresa el caràcter singular que caracteritza a Muntatges Elèctrics Esber S.L.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.140.198.43

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.