Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Febrer del 2024
COMERÇ

L'Ajuntament de Torrent recull el testimoni de la passarel·la de la moda

Tindrà lloc el 8 de juny baix la marca paraigua "Comerç de Torrent, bones tendes i bona gent"

L'Ajuntament de Torrent, des de la regidoria de Comerç i Mercats i en col·laboració amb IDEA'T, ja està treballant en la Passarel·la de la Moda, prevista per al 8 de juny. Una iniciativa encaminada a reivindicar el comerç local sota el paraigua de la marca "Comerç de Torrent, bones tendes i bona gent", que va ser presentada el 25 d'octubre en el marc del dia del Comerç Local.


Baix aquesta marca, l'Ajuntament assumeix el repte de posar en marxa la passarel·la de la moda de Torrent, donant-li un impuls renovat i una major visibilitat, sempre amb la mirada posada en el comerç de proximitat. Des de la delegació ja s'estan preparant les bases per a poder participar en aquesta passarel·la que abasta a tot el sector a Torrent: des d'indumentària fins a roba infantil, passant per moda juvenil i complements, sense oblidar a un sector tan rellevant a la ciutat com el nupcial i cerimònia, també perruqueria i estilisme entre altres.



Per a la seua posada en marxa, des de la Regidoria i en col·laboració d'IDEA'T, s'han realitzat diferents reunions de treball. De fet, s'està comptant amb l'ajuda i col·laboració de persones que durant anys han fet aquest tipus d'esdeveniments i han organitzat als comerços per a realitzar accions similars.



A més, es duran a terme una sèrie de reunions informatives per a explicar el desenvolupament i les condicions de l'esdeveniment per a tots aquells interessats. Una oportunitat única per a donar a conéixer, recolzar i destacar el teixit comercial de Torrent.



La regidora de Comerç i Mercats, Sandra Fas, ha volgut reiterar el compromís de l'Ajuntament amb el comerç local: "Estem treballant per a potenciar i realçar el comerç local a través d'accions com aquesta. Ho fem baix la marca paraigua 'Comerç de Torrent', que representa a tot el teixit comercial de la nostra ciutat, tant associat com no associat". La Passarel·la de la Moda també comptarà amb algunes sorpreses i activitats que s'integraran en el marc d'aquesta jornada, sempre enfocades al foment del comerç de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.104.109

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.