Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Febrer del 2024
COMERÇ

La delegació d'Infància i Família crea el primer concurs digital pel Dia del Pare

Podran participar en el certamen tots els menors de fins a deu anys empadronats en el municipi de Torrent

L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d'Infància i família, posa en marxa el concurs de dibuix "Felicitats papà". Es tracta del primer certamen digital que es duu a terme amb motiu del Dia del Pare, amb l'objectiu de reivindicar i reforçar la figura de la família, a l'hora de fomentar la creativitat en la infància.


Tal com ha destacat la regidor de l'àrea d'Infància, M. Ángeles Lerma, ''des de la delegació estem treballant a donar visibilitat a la figura de la família, i amb aquest concurs, a la del pare. Una ocasió idònia, coincidint amb el Dia del Pare, perquè els més xicotets puguen parar-se a reflexionar sobre el paper que els seus pares exerceixen en les seues vides''.


Els participants hauran de plasmar en les seues obres la visió personal que tenen dels seus pares, destacant el que representen per a ells. Podran participar en el concurs tots els menors de fins a deu anys empadronats en el municipi de Torrent. S'estableixen dues categories: categoria A: fins a 5 anys i categoria B: de 6 a 10 anys.

 

Els interessats a participar hauran d'enviar el seu dibuix al correu electrònic dibujotorrent@gmail.com abans de les 13.00 h del dia 9 de març. En el cos del missatge s'hauran d'incloure el nom i cognoms del pare, mare, tutor o representant legal del menor, telèfon de contacte, nom i cognoms del menor que participa i edat del menor.



Cada participant podrà presentar un sol treball. Els dibuixos seleccionats passaran a ser propietat municipal amb tots els drets de lliure utilització, reproducció i difusió. Els premis consistiran en una dotació econòmica, sent la següent en cada categoria. Els pares dels premiats rebran una targeta d'IDEA'T per a gastar en el municipi, fent costat al comerç local i de proximitat. El 1r premi: 200 € en targeta +25 d'IDEA'T, el 2° premi: 100 € en targeta +25 d'IDEA'T i el 3er premi: 50 € en targeta +25 d'IDEA'T.



El jurat estarà compost per la Fallera Major Infantil de Torrent i la seua Cort d'Honor. La deliberació del jurat es durà a terme entre els dies 10 i 11 de març. Els guanyadors seran anunciats el dia 15 de març a les 13.30 h en el saló de plens de l'Ajuntament de Torrent. Es comunicarà als premiats amb antelació el premi obtingut i hauran de ser presents en l'acte de lliurament de premis acompanyats dels seus pares o tutors legals. Els dibuixos de tots els participants seran publicats en les xarxes socials de l'Ajuntament mitjançant un vídeo sense dades identificatives per a celebrar el dia del Pare.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.180.76

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.