Viernes, 29 de Marzo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Domingo, 08 de Julio de 2018

Carmen Raga i Leyre Gallego, Falleres majors de Torrent 2019

La falla carrer Toledo i Nicolau Andreu són es afortunades en tindre màximes representants

El cicle faller torna a començar per a donar pas a les falles de 2019, Carmen Raga Ortí, de la falla carrer Toledo; i Leyre Gallego Ruiz, de Nicolau Andreu, són les afortunades que anit van ser triades a l’Àgora de Parc Central davant de 1.500 persones. L’acte d’enguany tornava a recuperar l’acomiadament de les falleres majors del present exercici, tal com van marcar les modificacions al reglament faller, de manera que després de la despedida d’Alexia Manzano i Maria Jesus Rincón, va ser el torn de la desfilada de les candidates de 2019.

El punt d’inflexió va ser un clip musical que van fer totes les candidates durant el dia de convivència al Centre Medioambiental d’El Vedat, on cantaven i ballaven dins de la plataforma de Camí d’un Somni. A partir d’eixe moment, les 9 candidates infantils i les 9 majors van fer aparició a l’escenari, rebent la calor dels seus familiars i amics.

El moment més esperat va ser amb l’apertura dels sobres per part de l’alcalde de la ciutat. El jurat, format per: Sales Tatay, Sofia Parra, Ximo Hernandez, Alicia Moreno i Borja Sanz van decidir que la sort anara a parar a la falla carrer Toledo (que no tenien fallera major des de 1975, quan Amparo Femenia Gil els va representar). La sort també caigué de la part de Nicolau Andreu, que és la primera vegada que tenen fallera major infantil de la ciutat, ja que en 1990 van tindre a M. Del Mar Cruz i en 2016 a Noelia Peinado, l’any del seu 40 aniversari.

A partir de les pròximes setmanes l’Ajuntament de Torrent les proclamarà en un ple extraordinari i començaran a exercir ja el seu càrrec. L retransmissió en directe feta per Tele Torrent va arribar als 400 espectadors online en el moment de màxima audiència coincidint amb l’apertura de sobres.

Coneguem a les representants de 2019

Leyre té 9 anys i estudia al CP Verge del Rosari, li agrada l’atletisme, anar en bici, dibuixar i tocar el tambor, des del punt d vista faller li agrada anar al casal, i la indumentària de la que diu que és una peça fonamental. Leyre és molt activa a la seua falla, Nicolau Andreu, on participa en totes les activitats.

Per la seua banda, Carmen té 30 anys i és mestra d’educació especial, en l’especialitat d’audició i llenguatge, actualment treballa una escola pública de Torrent i és formadora d’opositors. Li agrada escoltar música, anar a la platja i estar amb els amics. De la festa fallera li agrada l’ambient festiu al carrer i la sàtira i crítica dels monuments i considera que hi ha que potenciar la part cultural en els més menuts.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
54.163.221.133

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.